Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sauce<br>
- 1 Bund Petersilie, glattblättrig (ca. 20 g), Blätter abgezupft
- 40 g Pistazien, ungesalzen, geschält, enthäutet
- 2 Knoblauchzehen
- 1 roter Chili, frisch, halbiert, entkernt
- 3 Bio-Limetten
- 80 g Honig, flüssig
- 40 g Wasser
- ½ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
Reis und Poulet<br>
- 1000 g Wasser
- 2 TL Salz
- 300 g Langkornreis (Parboiled, Kochzeit 20 Min.)
- ½ TL Erdnussöl
- 4 Pouletbrustfilets, ohne Haut (je ca. 140 g)
- 1 EL Butter
- Voeding
- per 1 Portionen
- Calorieën
- 2457 kJ / 582 kcal
- Eiwitten
- 40.5 g
- Koolhydraten
- 78 g
- Vetten
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Poulet-Piccata auf Ratatouille
40 Min
Panang-Curry
45 min
Poulet mit Sesamsauce und Reis
40 Min
Schnelles Indian Butter Chicken
45 min
Poulet mit Zucchetti-Karotten-Reis
45 min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40 Min
Poulet-Stroganoff
50min
Chicken Teriyaki
45 min
Poulet in Peperonisauce mit Zucchetti-Feta-Couscous
55 min
Crevetten Sweet and Sour
40 Min
Pad Thai mit Poulet
20 min
Pennette mit Safran und Crevetten
30 min