Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Parmesan, in Stücken (2-3 cm)
- 30 g Olivenöl, nativ
- 250 g geschälte, gehackte Tomaten, aus der Dose
- 2 Bund frischer Basilikum, Blätter gewaschen und getrocknet
- 1 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- 500 g Trockenteigwaren, Sorte Paccheri
- 180 g Schafs-Ricotta (oder 180 g handelsüblicher Ricotta)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1638 kJ / 391 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomatenrisotto mit Basilikum
30min
Rigatoni mit Peperoni-Sauce
30min
Risotto Cinque P
30min
Tomatenrisotto mit Burrata
30min
Risotto milanese
30min
Linguine mit Zitronen-Kräuter-Pesto
25min
Spaghettini mit Peperoni
50min
Bucatini mit Auberginen, Tomaten und Steinpilzen
50min
Farfalle ai Quattro Formaggi
20 min
Spaghettini mit Knoblauch, Olivenöl und Cherry-Tomaten
25min
Backofen-Maccheroncini mit Auberginen und Cherry-Tomaten
30min
Bucatini all'amatriciana
45min