Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Parmesan, in Stücken (2-3 cm)
- 30 g Olivenöl, nativ
- 250 g geschälte, gehackte Tomaten, aus der Dose
- 2 Bund frischer Basilikum, Blätter gewaschen und getrocknet
- 1 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- 500 g Trockenteigwaren, Sorte Paccheri
- 180 g Schafs-Ricotta (oder 180 g handelsüblicher Ricotta)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1638 kJ / 391 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Älpler Magronen
45 min
Rigatoni mit Peperoni-Sauce
30 min
Tomatenrisotto mit Burrata
30 min
Risotto Cinque P
30 min
Backofen-Maccheroncini mit Auberginen und Cherry-Tomaten
30 min
Älpler Magronen
45 min
Risotto milanese
30 min
Bucatini all'amatriciana
45 min
Tomatenrisotto mit Basilikum
30 min
Bucatini mit Auberginen, Tomaten und Steinpilzen
50 min
Chügelipastetli
30 min
Peperoni-Risotto
35 min