Compatibele versies
Backofen-Maccheroncini mit Auberginen und Cherry-Tomaten
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Pecorino, in Stücken (2-3 cm)
- 250 - 300 g Mozzarella abgetropft und in Stücken
- 40 g Olivenöl, nativ
- 2 Knoblauchzehen
- 300 g Cherry-Tomaten, in Hälften
- 1 TL Salz, nach Belieben
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- 350 g Pasta, getrocknet, kurz Typ Maccheroncini
- Öl zum Braten
- 500 g Aubergine, in Würfeln (1-2 cm)
- 1 Zweigchen Basilikum, frisch, Blätter gewaschen, getrocknet und zerzupft
- 50 g Butter
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2859 kJ / 683 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 48 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi Tricolore
35 min
Rigatoni mit Peperoni-Sauce
30 min
Tumbet (Mallorquinischer Gemüsegratin)
1h 15 min
Tomaten-Spinat-Pasta
35 min
Pasta mit geräuchertem Lachs und Zucchetti
35 min
Lasagne verdi
1h 15 min
Farfalle mit Erbsen-Schinken-Sauce
45 min
Bucatini mit Auberginen, Tomaten und Steinpilzen
50 min
Pappardelle mit Rucola und Ricotta
1h
Spaghettini mit Peperoni
50 min
Vegetarische Carbonara
30 min
Gnocchi-Gratin mit Lauch
50 min