Backofen-Maccheroncini mit Auberginen und Cherry-Tomaten

Backofen-Maccheroncini mit Auberginen und Cherry-Tomaten

4.4 70 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 30min
6 Portionen

Ingrediënten

  • Pecorino in Stücken (2-3 cm)
    60 g
  • Mozzarella abgetropft und in Stücken
    250 - 300 g
  • Olivenöl, nativ
    40 g
  • Knoblauchzehen
    2
  • Cherry-Tomaten in Hälften
    300 g
  • Salz nach Belieben
    1 TL
  • Pfeffer, gemahlen
    1 Prise
  • Pasta, getrocknet, kurz Typ Maccheroncini
    350 g
  • Öl zum Braten
  • Aubergine in Würfeln (1-2 cm)
    500 g
  • Basilikum, frisch Blätter gewaschen, getrocknet und zerzupft
    1 Zweigchen
  • Butter
    50 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 20 g
Calorieën 2859 kJ / 683 kcal
Vetten 48 g
Vezels 5 g
Koolhydraten 46 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...