Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Gruyère, in Stücken (2 cm)
- 1 Knoblauchzehe
- ½ Bund Oregano (ca. 10 g), Blätter abgezupft
- 500 g Lauch, in Stücken (3 cm)
- 20 g Olivenöl
- 1 EL Maisstärke
- 200 g Wasser
- 150 g Vollrahm
- 2 Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l)
- 600 g Kartoffel-Gnocchi, frisch
- 1 Bio-Zitrone, ½ abgeriebene Schale
- 2 Zweigchen Oregano, Blätter abgezupft
- 2 EL Zitronensaft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2497 kJ / 598 kcal
- Eiwitten
- 17.9 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 30 g
Alternatieve recepten
Lauch-Polenta mit Marroni-Topping
50 menit
Ghackets mit Hörnli-Gratin
1h 10 min
Lauch-Käsewähe
1 godz. 5 min
Risotto Cinque P
30 min
Käse - Gipfeli
40 min
Ofenguck mit Zucchetti
1h 10 min
Lasagne verdi
1 Std. 15 Min
Hörnliauflauf
50 menit
Gemüsewähe (TM6)
25 min
Älpler-Gratin
50 menit
Lauch-Penne-Pot
30 min
Vegetarische Carbonara
30 min