Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Bund Petersilie, frisch, Blätter abgezupft
- 130 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 250 g Rüebli, in Stücken (3 cm)
-
400
g Rispentomaten, in Stücken (3 cm)
of 400 g gehackte Tomaten, aus der Dose -
100
g Zucchetti, geviertelt, Kerngehäuse entfernt , in Würfeln (1 cm)
of 100 g Erbsen, tiefgekühlt (aufgetaut) - 100 g Wasser
- 250 g Parboiled Reis (Kochzeit 18 bis 20 Minuten)
- 15 g Olivenöl
- 1 TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 130 g Kidney-Bohnen, aus der Dose (kleine Dose), abgewaschen, abgetropft
- Voeding
- per 4 Portionen
- Calorieën
- 6910.2 kJ / 1651.6 kcal
- Eiwitten
- 69.9 g
- Koolhydraten
- 313.9 g
- Vetten
- 20.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ebly-Salat mit Gemüsevinaigrette
35 min
Gemüse-Tomatenreis mit Erbsen und Mais
35 min
Kürbis-Reistopf
50 min
Rigatoni mit Peperoni-Sauce
30 min
Tomatenreis One Pot
30 min
Süsskartoffel-Mais Suppe
45 min
Knoblauch-Kartoffel-Tätschli
45 min
Minestrone mit Kichererbsen
40 min
Tomatenrisotto mit Basilikum
30 min
Spaghetti Blumenkohl-Bolognese
45 min
Griechischer One-Pot
30 min
Peperoni-Risotto
35 min