Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Bund Petersilie, frisch, Blättchen abgezupft
- 130 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 250 g Karotten, in Stücken (3 cm)
- 30 g Olivenöl
-
400
g Rispentomaten, in Stücken (3 cm)
of 400 g gehackte Tomaten, aus der Dose - 100 g Erbsen, tiefgekühlt und aufgetaut
- 100 g Wasser
- 250 g Parboiled Reis (Kochzeit 18 bis 20 Minuten)
- 1 TL Salz
- 4 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 140 g Zuckermais (kleine Dose), abgewaschen und abgetropft
- Voeding
- per 4 Portionen
- Calorieën
- 6910.2 kJ / 1651.6 kcal
- Eiwitten
- 69.9 g
- Koolhydraten
- 313.9 g
- Vetten
- 20.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rigatoni mit Peperoni-Sauce
30 Min
Tomatenrisotto mit Basilikum
30 Min
Gemüsewähe
1u.
Spätzli mit Wirz & Schinken
35min
Vegetarische Carbonara
30 Min
Kürbis-Reistopf
50 Min
Hörnlisalat mit Zucchetti
30 Min
Ebly-Salat mit Gemüsevinaigrette
35min
Lasagne verdi
1u. 15min
Gemüse-Tomatenreis mit Bohnen
35min
Peperoni-Risotto
35min
Spaghetti Blumenkohl-Bolognese
45 Min