Lauch-Penne-Pot
TM6 TM5

Lauch-Penne-Pot

4.0 (381 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 1 Bund Petersilie, glattblättrig (ca. 20 g), Blätter abgezupft
  • 50 g Sbrinz, in Stücken (2 cm)
  • ½ Bio-Zitrone, Schale mit dem Sparschäler dünn abgeschält
  • 550 g Lauch, in Stücken (3 cm)
  • 300 g Teigwaren (Penne rigate, Kochzeit 10-12 Min.)
  • 450 g Wasser
  • 300 g Vollrahm
  • 1 ½ TL Salz
  • 4 Prisen Pfeffer (z.B. tasmanischer)

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
2543 kJ / 613 kcal
Eiwitten
32 g
Koolhydraten
62 g
Vetten
32 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten