Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Bund Petersilie, glattblättrig (ca. 20 g), Blätter abgezupft
- 50 g Sbrinz, in Stücken (2 cm)
- ½ Bio-Zitrone, Schale mit dem Sparschäler dünn abgeschält
- 550 g Lauch, in Stücken (3 cm)
- 300 g Teigwaren (Penne rigate, Kochzeit 10-12 Min.)
- 450 g Wasser
- 300 g Vollrahm
- 1 ½ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer (z.B. tasmanischer)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2543 kJ / 613 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 32 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lauch-Polenta mit Marroni-Topping
50min
Älpler Magronen
45 min
Brokkoli-Risotto mit Haselnuss-Parmesan
40 Min
Risotto Cinque P
30 min
Ofenguck mit Zucchetti
1 Std. 10 Min
Älpler Magronen
45 min
Gemüsewähe (TM6)
25 min
Teigwaren mit Thonsauce
30 min
Polenta mit Champignon-Rahm-Sauce
50min
Peperoni-Risotto
35min
Vegetarische Carbonara
30 min
Gnocchi-Gratin mit Lauch
50min