Gemüseeintopf

Gemüseeintopf

4.7 74 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
6 Portionen

Ingrediënten

  • rote Peperoni in Streifen
    150 g
  • grüne Peperoni in Streifen
    150 g
  • Zwiebeln geviertelt
    300 g
  • Zucchetti mit Haut, in Scheiben (2 cm)
    300 g
  • natives Olivenöl extra
    100 g
  • Tomaten zerkleinert (frisch oder aus der Dose)
    500 g
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer gemahlen
    1 Prise

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 2.71 g
Calorieën 836 kJ / 200 kcal
Vetten 17.1 g
Koolhydraten 8.78 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...