Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Frühlingszwiebeln, in Stücken (3 cm)
- 150 g Stangensellerie, in Stücken (3 cm)
- 150 g Karotten, in Stücken (3 cm)
- 50 g Olivenöl
- 2 TL Salz und etwas mehr zum Nudel kochen
- 60 g Tomatenpurée
- 1 TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 3530 g Wasser
- 300 g Linsen, rot, getrocknet
- 3 Eier, 2 zum Quirlen
- 200 g Paniermehl
- Weizenmehl, zum Bemehlen
- 600 g gehackte Tomaten, aus der Dose
- 20 g Balsamico Bianco
- 2 TL Zucker
-
500
g Pasta getrocknet, Sorte Spaghettini
of 500 g Spaghetti - 50 g Crème Fraîche, mit 30 % Fettgehalt
- 60 g rote Peperoni, in Dreiecke schneiden (1 cm x 1 cm x 1 cm)
- 2 - 3 schwarze Oliven, entsteint, in kleine Stücke geschnitten
- Petersilie, frisch, zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1989.4 kJ / 475.5 kcal
- Eiwitten
- 19.5 g
- Koolhydraten
- 78.2 g
- Vetten
- 9.7 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 8.2 g
- Natrium
- 566.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegetarische Carbonara
30 min
Linguine mit Zitronen-Kräuter-Pesto
25 min
Gelber Reis mit Poulet
40min
Tomatenreis
30 min
Sellerie-Karotten-Tätschli
20 min
Chili non Carne
1h
Knusprige Truten-Linsen-Meatballs
Pas d’évaluation
Gnocchi Tricolore
35 min
Kichererbsen-Tomaten-Blinis
30 min
Dinkel-Focaccia
2h 30min
Cannelloni an Gemüsesauce
1h
Paella mit Kidney-Bohnen
55 min