Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 10 g Olivenöl
- 400 g geschälte, gehackte Tomaten, aus der Dose
- 50 g Rahm
- 130 g Wasser
-
1
geh. TL Gemüsebouillon Paste
of 1 Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l) - 1 EL Pizzagewürz
- ½ TL Salz
- ½ TL Zucker
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- 200 g Pasta, trocken, glutenfrei (Trockenprodukt)
- 100 g Blattspinat, gefroren, aufgetaut
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2326 kJ / 549 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 93 g
- Vetten
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta Auflauf mit Spinat
1h 20 min
Pasta mit geräuchertem Lachs und Zucchetti
35 min
Spaghettini mit Knoblauch, Olivenöl und Cherry-Tomaten
25 min
Asiatische Gemüsereispfanne
55 min
Spaghetti mit Landjäger-Bolognese
30min
Gnocchi Tricolore
35 min
Gemüseeintopf mit Kartoffeln und Würstchen
50min
Brokkoli-Risotto mit Haselnuss-Parmesan
40 min
Vegetarische Carbonara
30min
Penne mit Broccoli, Salsiccia und Oliven
40 min
Backofen-Maccheroncini mit Auberginen und Cherry-Tomaten
30min
Conchiglie mit weisser Blumenkohlsauce
35 min