![Chorizo-Erbsen-Risotto Chorizo-Erbsen-Risotto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/23625234-49E7-44E4-9B4D-A8A2C2FA8F8C/Derivates/1E524CFE-D644-40F6-9C82-8F2A8C87D043.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Parmesan, in Stücken (3 cm)
- 30 g Olivenöl
- 150 g Zwiebeln, in Hälften
- 2 Knoblauchzehen
- 200 g Chorizo, in Scheiben, oder andere Sorte getrockneter Paprika-Wurst
- 150 g Speck, gewürfelt
- 10 g Tomatenpurée
- 50 g Weisswein
- 320 g Risottoreis, alle Sorten (z. B. Arborio or Carnaroli)
-
1
EL Hühnerbouillon
of 1 Hühnerbouillonwürfel (für 0,5 l) - 850 g Wasser
- 150 g grüne Erbsen, gefroren, aufgetaut
- 150 g Zuckermais, aus der Dose, abgetropft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 410 kJ / 98 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 5.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortiglioni mit Salsiccia und Pilzen
35 min
Gelber Reis mit Poulet
40 Min
Farfalle mit Erbsen-Schinken-Sauce
45 Min
Hackfleisch-Linsen-Eintopf mit Kartoffelstock
50 Min
Pad Thai mit Poulet
20 Min
Risotto Bolognese
45 Min
Backofen-Pappardelle mit Fleischragout und Ricotta
1 Std. 30 Min
Chili con Cervelat
1 Std.
Tomatenreis One Pot
30 min
Munder Safranrisotto
45 Min
Teigwaren mit Thonsauce
30 min
Älpler-Gratin
50 Min