Chorizo-Erbsen-Risotto

Chorizo-Erbsen-Risotto

4.4 60 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 30min
6 Portionen

Ingrediënten

  • Parmesan in Stücken (3 cm)
    100 g
  • Olivenöl
    30 g
  • Zwiebeln in Hälften
    150 g
  • Knoblauchzehen
    2
  • Chorizo in Scheiben, oder andere Sorte getrockneter Paprika-Wurst
    200 g
  • Speck, gewürfelt
    150 g
  • Tomatenpüree
    10 g
  • Weisswein
    50 g
  • Risottoreis, alle Sorten (z. B. Arborio or Carnaroli)
    320 g
  • Hühnerbouillon Paste
    1 EL
    1 Hühnerbouillonwürfel (für 0,5 l)
  • Wasser
    850 g
  • grüne Erbsen, gefroren aufgetaut
    150 g
  • Zuckermais, aus der Dose abgetropft
    150 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 3.8 g
Calorieën 410 kJ / 98 kcal
Vetten 5.3 g
Koolhydraten 8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...