Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Parmesan, in Stücken (2-3 cm)
- 30 g Olivenöl, nativ
- 2 Frühlingszwiebeln, in Hälften
- 1 Stückchen Ingwer, frisch
- 300 g grüne Erbsen, gefroren
- 120 g Wasser
-
½
Gemüsebouillonwürfel (für 0,5l)
of ½ TL Gemüsebouillon, selbstgemacht - ½ TL Salz
- 320 g Pasta getrocknet, Sorte Farfalle
- 1 Päckchen Safranpulver
- 20 g Butter
- 150 g Rohschinken, in Streifen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2209 kJ / 528 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ghackets mit Hörnli
30 Min
Rizi Bizi
35 Min
Tomaten-Spinat-Pasta
35 Min
Hörnliauflauf
50 Min
Fleischbällchen mit Kartoffelstock
1 Std.
Riz Casimir
45 Min
Vegetarische Carbonara
30 Min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40 Min
Farfalle mit Erbsen-Schinken-Sauce
45 Min
Panierter Fleischkäse mit Rüebli-Risotto
40 Min
Farfalle mit Spargeln, Speck und Safran
35 Min
Linguine alla Carbonara mit Zucchetti
30 Min