![Farfalle mit Erbsen-Schinken-Sauce Farfalle mit Erbsen-Schinken-Sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/FFB0E930-3906-4086-A62F-B455A72E1625/Derivates/a05c019f-f460-4322-9f7d-a3f58c166a6c.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Parmesan, in Stücken (2-3 cm)
- 30 g Olivenöl, nativ
- 2 Frühlingszwiebeln, in Hälften
- 1 Stückchen Ingwer, frisch
- 300 g grüne Erbsen, gefroren
- 120 g Wasser
-
½
Gemüsebouillonwürfel (für 0,5l)
of ½ TL Gemüsebouillon, selbstgemacht - ½ TL Salz
- 320 g Pasta getrocknet, Sorte Farfalle
- 1 Päckchen Safranpulver
- 20 g Butter
- 150 g Rohschinken, in Streifen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2209 kJ / 528 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Linguine alla Carbonara mit Zucchetti
30min
Farfalle mit Erbsen-Schinken-Sauce
45min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40min
Klassische Lasagne
2 Std. 5 Min
Älplermagronen
30min
Tomaten-Spinat-Pasta
35min
Älpler-Gratin
50min
Fleischbällchen mit Kartoffelstock
1h
Rizi Bizi
35min
Hörnliauflauf
50min
Panierter Fleischkäse mit Rüebli-Risotto
40min
Ghackets mit Hörnli
30min