Ditalini mit Erbsen

Ditalini mit Erbsen

3.9 46 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 35min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Parmesan in Stücken (2-3 cm)
    30 g
  • Olivenöl, nativ
    30 g
  • Zwiebel
    30 g
  • durchwachsener Speck, geräuchert in Würfeln
    100 g
  • grüne Erbsen, gefroren
    350 g
  • Wasser
    700 g
  • Salz
    1 TL
  • Gemüsebouillon Paste selbst gemacht
    1 EL
    1 Gemüsebouillonwürfel (für 0,5 l)
  • Pasta getrocknet, Sorte Ditalini Rigati
    350 g
  • Pfeffer, gemahlen
    1 Prise

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 22 g
Calorieën 2197 kJ / 525 kcal
Vetten 17 g
Vezels 2 g
Koolhydraten 74 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...