Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Parmesan, in Stücken (2-3 cm)
- 30 g Olivenöl, nativ
- 30 g Zwiebel
- 100 g durchwachsener Speck, geräuchert, in Würfeln
- 350 g grüne Erbsen, gefroren
- 700 g Wasser
- 1 TL Salz
-
1
EL Gemüsebouillon Paste selbst gemacht
of 1 Gemüsebouillonwürfel (für 0,5 l) - 350 g Pasta getrocknet, Sorte Ditalini Rigati
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2197 kJ / 525 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 74 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ghackets mit Hörnli
30 min
Rizi Bizi
35 min
Teigwaren mit Thonsauce
30 min
Hörnlisalat
35 min
Tomatenreis One Pot
30 min
Gemüse-Tomatenreis mit Erbsen und Mais
35 min
Hörnlisalat
30 min
Farfalle mit Erbsen-Schinken-Sauce
45min
Panierter Fleischkäse mit Rüebli-Risotto
40min
One-Pot-Pasta mit Schinken
25 min
Ghackets mit Hörnli und Apfelmus
55 min
Spaghetti mit Landjäger-Bolognese
30 min