Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Parmesan, in Stücken (2-3 cm)
- 30 g Olivenöl, nativ
- 30 g Zwiebel
- 100 g durchwachsener Speck, geräuchert, in Würfeln
- 350 g grüne Erbsen, gefroren
- 700 g Wasser
- 1 TL Salz
-
1
EL Gemüsebouillon Paste selbst gemacht
of 1 Gemüsebouillonwürfel (für 0,5 l) - 350 g Pasta getrocknet, Sorte Ditalini Rigati
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2197 kJ / 525 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 74 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomatenreis One Pot
30 min
Rizi Bizi
35 Min
Ghackets mit Hörnli
30 min
Panierter Fleischkäse mit Rüebli-Risotto
40 min
One-Pot-Pasta mit Schinken
25 min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Farfalle mit Erbsen-Schinken-Sauce
45 Min
Gelber Reis mit Poulet
40 min
Risotto Bolognese
45 Min
Ghackets mit Hörnli und Apfelmus
55 Min
Teigwaren mit Thonsauce
30 min
Penne mit Tomaten, Schinken und scharfer Salami
45 Min