Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
1
Bund Dill (ca. 20 g), zerzupft, wenig für die Garnitur beiseite gelegt
of 1 Bund Petersilie (ca. 20 g), zerzupft, wenig für die Garnitur beiseite gelegt - 400 g Karotten, geschält, in Stücken (3 cm)
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 250 g Erbsen, tiefgekühlt, aufgetaut
- 300 g Langkornreis (Parboiled, Kochzeit 20 Min.)
- 2 EL Olivenöl
- 650 g Wasser
- 2 Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l)
- 300 g Schinken, in Tranchen, in Streifen
- 4 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portionen
- Calorieën
- 2177 kJ / 515 kcal
- Eiwitten
- 26.2 g
- Koolhydraten
- 76 g
- Vetten
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti mit Landjäger-Bolognese
30 min
Tomatenreis One Pot
30 min
Hörnlisalat
35 min
Ghackets mit Hörnli
30 min
Panierter Fleischkäse mit Rüebli-Risotto
40 min
One-Pot-Pasta mit Schinken
25 min
Farfalle mit Erbsen-Schinken-Sauce
45 min
Risotto Bolognese
45 min
Ghackets mit Hörnli und Apfelmus
55 min
Hörnliauflauf
50 min
Farfalle mit Erbsen-Schinken-Sauce
45 min
Älpler-Gratin
50 min