Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Parmesan, in Stücken (3 cm)
- 15 g frisches Basilikum, nur Blätter
- 150 g Zwiebeln, in Hälften
- 1 Knoblauchzehe
- 25 g Olivenöl, nativ
- 800 g Tomaten, aus der Dose
- 1 TL Zucker
-
2
TL Gemüsebouillon
of 2 Gemüsebouillonwürfel (für 0,5l) - 100 g Wasser
- 1 EL italienische Kräuter, getrocknet
- 1000 g Gnocchi (frisch zubereitet)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2397 kJ / 568 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 85 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rigatoni mit Peperoni-Sauce
30 min
Spaghettini mit Knoblauch, Olivenöl und Cherry-Tomaten
25 min
Tomaten-Spinat-Pasta
35 min
Farfalle mit Erbsen-Schinken-Sauce
45min
Vegetarische Carbonara
30 min
Linguine mit Zitronen-Kräuter-Pesto
25 min
Spaghettinester mit Linsenbällchen
1 godz. 5 min
Tomatenreis One Pot
30 min
Farfalle mit Erbsen-Schinken-Sauce
45min
Chili non Carne
1 godz.
Conchiglie mit weisser Blumenkohlsauce
35 min
Spaghettini mit Peperoni
50 min