![Gemüse-Fideuà Gemüse-Fideuà](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3aeda210-fb43-47d3-8c1d-bb93deae80b5/Derivates/853d9f7b-f711-49a2-beef-82b6726ab142.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 120 - 150 g Zwiebel, geviertelt
- 1 Chili, getrocknet, ohne Stiel und Samen
- 100 g grüne Peperoni, in kleinen Stücken
- 100 g rote Peperoni, in kleinen Stücken
- 50 g natives Olivenöl extra
- 250 g grüner Spargel, ohne harten Teil, in 2-3 cm grosse Stücke gehackt
- 150 g Champignons, frisch, in Scheiben
- 150 g Rispentomaten, reif, in kleinen Stücken
- 1 Prise Safranfäden
- ½ TL Lebensmittelfarbe, gelb (s. Tipp)
- 800 g Wasser
-
2
Bouillonwürfel (für 0,5l)
of 1 - 2 TL Salz - 350 g Pasta getrocknet, Sorte Fideuà
- 50 g grüne Erbsen, gefroren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1343 kJ / 321 kcal
- Eiwitten
- 10.3 g
- Koolhydraten
- 48.2 g
- Vetten
- 9.7 g
- Vezels
- 5.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bunte Gemüseplatte
45min
Nasi goreng
50min
Orientalischer Pouleteintopf mit Couscous
45min
Tomaten-Spinat-Pasta
35min
Caponata mit Linsen
1j
Gemüseeintopf
45min
Asiatische Gemüsereispfanne
55 Min
Paella mit Kidney-Bohnen
55 Min
Bucatini mit Auberginen, Tomaten und Steinpilzen
50min
Spaghettini mit Peperoni
50min
Tumbet (Mallorquinischer Gemüsegratin)
1 Std. 15 Min
Spaghettini mit Knoblauch, Olivenöl und Cherry-Tomaten
25 menit