Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 3 Knoblauchzehen
- 20 g Olivenöl
- 350 g Wasser
- 1 Päckchen Safranpulver
- 1 Prise feinkörniges Salz, nach Belieben
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen, nach Belieben
- 350 g Tomaten, ohne Samen, in Würfeln
- 80 g Karotten, in Würfeln
-
100
g grüne Erbsen, frisch
of 100 g grüne Erbsen, gefroren, aufgetaut - 120 g grüne Bohnen, frisch, in Stücken
- 75 g Zucchetti, in Würfeln
- 75 g Zucchetti, gelb, in Würfeln
- 1 TL Herbes de Provence, getrocknet
- 200 g Vollkornreis
- 100 g Kidney-Bohnen, aus der Dose, unter kaltem Wasser gespült
- ½ Zitrone, nur Saft
-
60
g Kalamata Oliven, entkernt
of 60 g schwarze Oliven, entsteint - 60 g Oliven, alle Sorten, entkernt, Provençale
- 1 EL Petersilienblätter, frisch, fein geschnitten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1649 kJ / 391 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kürbis-Reistopf
50 menit
Tomatenreis One Pot
30 min
Quinoa-Broccoli-Gratin
1h 10 min
Gemüsecurry
1j
Soja-Gulasch mit Knödeln
1j 25 menit
Nasi goreng
50 menit
Gemüseeintopf
45 Min
Chili non Carne
1j
Veganer Bohnenburger
1j 20 menit
Asiatische Gemüsereispfanne
55 Min
Conchiglie mit weisser Blumenkohlsauce
35 Min
Vegetarische Carbonara
30 min