Hörnliauflauf
TM6 TM5

Hörnliauflauf

4.2 (600 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 150 g Gruyère, in Stücken (3 cm)
  • 1 EL Butter, zum Einfetten
  • 1200 g Wasser
  • 2 ½ TL Salz
  • 250 g Hörnli
  • 200 g Schinkenwürfeli
  • 150 g Erbsli, tiefgekühlt
  • 150 g Lauch, längs halbiert, in Streifen (8 mm)
  • 3 Eier
  • 150 g Vollrahm
  • 150 g Milch
  • 2 Prisen Pfeffer
  • ½ TL Paprika
  • 1 Prise Muskatnuss, gemahlen

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
3291 kJ / 788 kcal
Eiwitten
42 g
Koolhydraten
54 g
Vetten
43 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten