Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Gruyère, in Stücken (3 cm)
- 1 EL Butter, zum Einfetten
- 1200 g Wasser
- 2 ½ TL Salz
- 250 g Hörnli
- 200 g Schinkenwürfeli
- 150 g Erbsli, tiefgekühlt
- 150 g Lauch, längs halbiert, in Streifen (8 mm)
- 3 Eier
- 150 g Vollrahm
- 150 g Milch
- 2 Prisen Pfeffer
- ½ TL Paprika
- 1 Prise Muskatnuss, gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3291 kJ / 788 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 43 g
Alternatieve recepten
Ghackets mit Hörnli-Gratin
1h 10 min
Älpler Magronen
45 min
Riz Casimir
45 min
Brätchügeli-Pastetli mit Erbsli und Rüebli
35 min
Rizi Bizi
35 min
Fotzelschnitten
30 min
Panierter Fleischkäse mit Rüebli-Risotto
40 min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40 min
Chili con Cervelat
1h
Älplermagronen
30 min
Älpler-Gratin
50 min
Gnocchi-Gratin mit Lauch
50 min