Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Parmesan, in Stücken (3 cm)
- 200 g Rindshackfleisch
- 2 EL Olivenöl
- 1 Karotte, in Stücken (ca. 100 g)
- 1 Staudensellerie, in Stücken (ca. 50 g)
- 1 Schalotte, in Hälften (ca. 30 g)
- 250 g Risottoreis, alle Sorten (z. B. Arborio oder Carnaroli)
- 650 g Wasser
-
1
Gemüsebouillonwürfel (für 0,5l)
of 1 EL Gemüsebouillon - 300 g gehackte Tomaten, aus der Dose
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 TL feinkörniges Salz
- ½ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 15 g Butter
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2241 kJ / 535 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ghackets mit Hörnli
30 min
Chili con Cervelat
1 godz.
Poulet mit Zucchetti-Karotten-Reis
45 min
Risotto Cinque P
30 min
Teigwaren mit Thonsauce
30 min
Poulet-Eintopf mit Senfsauce
40 min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40 min
Chorizo-Erbsen-Risotto
30 min
Poulet-Stroganoff
50 min
Munder Safranrisotto
45 min
Pouletbrust alla pizzaiola
55 min
Züri-Gschnätzlets
50 min