Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan, in Stücken (2-3 cm)
- 30 g Olivenöl, nativ
- 70 g Karotten, in Stücken (2-3 cm)
- 50 g Stangensellerie, in Stücken (2-3 cm)
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Zwiebel
- 150 g Rindshackfleisch
- 150 g Schweinefleisch, gehackt
- 180 g Wasser
- 1 TL Salz
- 5 - 6 frische Basilikumblätter, vorsichtig gewaschen und getrocknet
- 100 g Tomatenpurée
- 200 g passierte Tomaten, aus der Dose
- 1 Prise Muskatnuss, gemahlen
- 1 Lorbeerblatt, frisch
- 320 g Pasta getrocknet, Sorte Pappardelle
- 300 g frischer Ricotta
- 30 g Butter, in Stücken (2 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2875 kJ / 687 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Linguine mit Lachs-Wodka-Rahm
20min
Teigwaren mit Thonsauce
30min
Penne mit Tomaten, Schinken und scharfer Salami
45min
Pennette mit Safran und Crevetten
30min
Poulet-Piccata auf Ratatouille
40min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40min
Burrito
45min
Munder Safranrisotto
45min
Farfalle mit Spargeln, Speck und Safran
35min
Gefüllte Pouletbrustpäckchen mit Kartoffeln
55 Min
Tortiglioni mit Salsiccia und Pilzen
35min
Pouletbrust alla pizzaiola
55 Min