Backofen-Pappardelle mit Fleischragout und Ricotta

Backofen-Pappardelle mit Fleischragout und Ricotta

3.8 35 beoordelingen
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u. 30min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Parmesan in Stücken (2-3 cm)
    50 g
  • Olivenöl, nativ
    30 g
  • Karotten in Stücken (2-3 cm)
    70 g
  • Stangensellerie in Stücken (2-3 cm)
    50 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Zwiebel
    30 g
  • Rindshackfleisch
    150 g
  • Schweinefleisch, gehackt
    150 g
  • Wasser
    180 g
  • Salz
    1 TL
  • frische Basilikumblätter vorsichtig gewaschen und getrocknet
    5 - 6
  • Tomatenpüree
    100 g
  • passierte Tomaten, aus der Dose
    200 g
  • Muskatnuss, gemahlen
    1 Prise
  • Lorbeerblatt, frisch
    1
  • Pasta getrocknet, Sorte Pappardelle
    320 g
  • frischer Ricotta
    300 g
  • Butter in Stücken (2 cm)
    30 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 38 g
Calorieën 2875 kJ / 687 kcal
Vetten 31 g
Vezels 3 g
Koolhydraten 68 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...