Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Parmesan, in Stücken (2-3 cm)
- 300 g Mozzarella, abgetropft und in Stücken (2-3 cm)
- 2 Prisen Pfeffer, gemahlen
- 1 Knoblauchzehe
- 50 g Zwiebeln, halbiert
- 50 g Staudensellerie, in Stücken (2-3 cm)
- 50 g Rüebli, geschält und in Stücken (2-3 cm)
- 60 g Olivenöl, nativ
- 600 g gehackte Tomaten, aus der Dose
- 500 g Wasser
- 2 TL Salz
- 400 g Pasta, trocken z.B. Penne Rigate (12 Minuten)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2330 kJ / 557 kcal
- Eiwitten
- 26.6 g
- Koolhydraten
- 52.5 g
- Vetten
- 28.2 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ghackets mit Hörnli-Gratin
1 Std. 10 Min
Gemüse-Tomatenreis mit Erbsen und Mais
35min
Rigatoni mit Peperoni-Sauce
30min
Ofen-Käseschnitte
35min
Knoblauch-Kartoffel-Tätschli
45min
One-Pot-Pasta mit Schinken
25 Min
Tomatenrisotto mit Basilikum
30min
Überbackenes Ruchbrot mediterrane Art
35min
Gemüse-Tomatenreis mit Bohnen
35min
Griechischer One-Pot
30min
Peperoni-Risotto
35min
Vegetarische Carbonara
30min