Chicken Teriyaki

Chicken Teriyaki

4.2 1.1K beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 Portionen

Ingrediënten

Sauce
  • Knoblauchzehen
    2
  • Ingwer geschält, in Stücken
    20 g
  • roter Chili halbiert, entkernt
    1
  • Sesamöl, geröstet
    1 EL
  • Wasser
    100 g
  • Teriyaki-Sauce (siehe Hintergrundinformation)
    100 g
    100 g Teriyaki-Sauce, mit Sesam
  • Honig
    20 g
  • Maisstärke
    1 EL
  • Reisessig
    1 TL
Reis, Gemüse und Poulet
  • Wasser
    900 g
  • Salz
    1 ¾ TL
  • Basmati-Reis (Kochzeit 15 Min.)
    300 g
  • Karotten geschält, längs halbiert, in Scheiben (5 mm)
    250 g
  • Broccoli in Röschen, Strunk geschält, in Scheiben (5 mm)
    300 g
  • Pouletbrüstchen in Stücken (2 cm)
    550 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 42.7 g
Calorieën 2203 kJ / 525 kcal
Vetten 5 g
Koolhydraten 73 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...