Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 Zweigchen Petersilie, frisch, Blätter gewaschen und getrocknet
- 8 Riesencrevetten, roh, gross und gesäubert, Kopf und Schwanz abgetrennt
- 30 g Olivenöl, nativ
- 1 Knoblauchzehe
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- 20 g Brandy
- 50 g Weisswein, trocken
-
400
g passierte Tomaten, aus der Dose
of 400 g geschälte, gehackte Tomaten, aus der Dose, in Stücken - 320 g Pasta getrocknet, Sorte Linguine
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2485 kJ / 594 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crevettencurry
35min
Linguine mit Lachs-Wodka-Rahm
20 min
Pennette mit Safran und Crevetten
30min
Tortiglioni mit Lachs und Crevetten
40 min
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2 Std.
Spaghettini mit Muschelsauce
1 Std. 5 Min
Spaghetti mit Lammragout
50min
Zitronenpoulet
50min
Pad Thai mit Poulet
20 min
Kerala Fisch Curry
30min
Bündner-Spätzli (2 Portionen)
45 min
Poulet mit Sesamsauce und Reis
40 min