Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
150
g Haselnüsse, mit oder ohne Haut
of 150 g Walnüsse, geschält - 2 Knoblauchzehen
- 1 EL Tomatenpüree
- 150 g Lauch, in Stücken (3 cm)
-
3
EL italienische Kräuter, getrocknet
of 3 EL Herbes de Provence, getrocknet - 800 g Passierte Tomaten
- 100 g Wasser
- 2 Prisen Zucker
- 1 TL Salz
- 4 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 4 l Wasser
- 1 ½ EL Salz
-
600
g Spaghetti
of 600 g Teigwaren nach Wahl -
1
Bund Basilikum, frisch (ca. 20 g),
Blätter abgezupft, grob zerhackt oder zerzupft -
60
g Parmesan, gerieben (siehe Tipp)
of 10 g Hefeflocken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1098.8 kJ / 262.6 kcal
- Eiwitten
- 10.4 g
- Koolhydraten
- 19.5 g
- Vetten
- 18.4 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 6.1 g
- Natrium
- 784.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rigatoni mit Peperoni-Sauce
30min
Tomatenrisotto mit Basilikum
30min
Linsensalat mit Randen und Feta
30min
Vegetarische Carbonara
30min
Linguine mit Zitronen-Kräuter-Pesto
25min
Süsskartoffel-Tomatensuppe mit Curry-Croûtons
40min
Linsen-Lasagne
2 Std.
Gemüse-Tomatenreis mit Bohnen
35min
Gnocchi-Gratin mit Lauch
50min
Kürbis Curry mit Basmatireis und Brokkoli
1 Std.
Spaghetti Blumenkohl-Bolognese
45min
Linsen- und Bohnensuppe
40min