Apparaten en accessoires
Chicken Tikka
Voorbereiding. 30min
Totaal 3u. 30min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Pouletbrustfilets in Stücken (2 cm)500 g
-
Naturjoghurt100 g
-
Tikka-Paste selbst gemacht (siehe Tipp)150 g
-
pflanzliches Öl zum Einfetten
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
39 g
Calorieën
1219 kJ /
291 kcal
Vetten
13 g
Koolhydraten
5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ein Fest für die Sinne
20 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
Scharfes Ingwer-Poulet
45min
Roastbeef mit Mojo Verde und Frühkartoffeln
1u. 15min
Chicken Teriyaki
45min
Nadan Mutta (Eier Curry)
50min
Butter Chicken
50min
Chicken Tikka Masala
45min
Tikka-Paste
1u.
Thai Tom Yum
45min
Lachs mit Pestokruste und Steinpilzrisoni
1u. 50min
Schnelles Indian Butter Chicken
45min
Poulet mit Sesamsauce und Reis
40min
Panang-Curry
45min