Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignons, coupés en deux
- 100 g de poireau, coupé en morceaux
- 100 g de pommes de terre, coupées en morceaux
- 20 g de beurre
- 200 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 200 g de vin blanc sec, type riesling
- 330 g de lait
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 874 kJ / 209 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crème d'endive au colombo
30min
Crème de courgette au bleu
25 Min
Crème de butternut au chorizo
30min
Velouté d'asperges blanches et cerfeuil
3h 35min
Soupe de laitue
35min
Verrine de gelée de porto au melon
25 Min
Soupe à l'oignon
1h 10min
Velouté de champignons
20min
Crème de chou-fleur
30min
Crème de chou-fleur
40min
Velouté d'asperges et tuiles de fromage
40min
Velouté de chou-fleur truffé et fourme d'Ambert
35min