Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di coriandolo fresco, foglie e gambi
- 10 g di menta fresca
- 6 spicchi di aglio
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 1500 g di brodo di pesce
- 2 cucchiaini di sale
- 6 uova
- 1000 g di baccalà ammollato e dissalato a pezzi, (vedere consigli)
- pane abbrustlito, per servire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 789 kJ / 188 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 0.4 g
- Vetten
- 1236 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lenticchie all'indiana
35min
Koulibiac di salmone al profumo di aneto
2 Std. 40 Min
Patate speziate
1h 15min
Patate svedesi
55min
Curry di pesce alla cingalese (Ambul thiyal)
1h
Zucca al curry
45min
Stoemp (purea di verdure)
35min
Tè speziato indiano (Chai Masala)
15min
Fagioli in agrodolce
35min
Lenticchie nere (Dahl Makhani)
8h 50min
Purè di fagioli alla paprika
25min
Cous cous di cavolfiore e verdure raw
20min