Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinated Shallots
- 1 lemon
- 1 orange
- 2 - 2 ½ oz shallots, sliced in rings
Currant Mixture
- 2 oz balsamic vinegar
- 3 tbsp currants
- 4 oz water
- 1 orange, thin peel only, no pith
- 3 whole cloves
Acorn Squash
- 1 acorn squash, cut into wedges (¾ in.)
- 2 tsp olive oil
- 1 tbsp sugar
- ¼ tsp cracked black pepper
- ½ tsp salt
- ¼ tsp pumpkin pie spice
- 17 oz water
Couscous
- 8 oz couscous
- 8 oz water
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground cardamom
- ¼ tsp ground coriander
- ¼ tsp ground cinnamon
- ½ bunch fresh parsley, chopped, plus extra to garnish
- ½ bunch fresh mint leaves, chopped, plus extra to garnish
- 3 tbsp slivered almonds, toasted, divided
- 2 oranges, supremed (see Tip)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1071 kJ / 256 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55 min
Steamed Carrot and Zucchini Tagliatelle
35min
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40min
Garlic Paste
20min
Steamed Corn with Chipotle Mayonnaise and Cilantro Salsa
45min
Cauliflower and Date Tagine
55 min
Carrot Croquettes
1h 10min
Greek Vegetables
1h
Baked Beet Falafel Buddha Bowls
1h 5min
Vegetable Stock Base
40min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min