Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rindersteak
- 1300 g Wasser
- 10 g Zitronensaft
- 500 g Rinderhüftsteak
- 20 g Butter, kalt
- 1 Zweig Rosmarin
- 2 Zweige Thymian
Bitterballen und Fertigstellung
- 1 Zwiebel, halbiert
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft
- 50 g Butter, in Stücken
- 70 g Mehl
- 200 g Rinderfond
- 2 - 3 Spritzer Zitronensaft
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ¼ TL Muskat
- 50 g Gouda, in Stücken
- 1 Eigelb
- 3 Eier, verquirlt
- 200 g Paniermehl
- Öl zum Braten
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 282 kJ / 67 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 0.4 g
Alternatieve recepten
Spicy-BBQ-Rub
5 Min
Fajitas mit Rindfleischfüllung
3h 30 min
Fruit-BBQ-Rub
10 min
Gougère mit Zwiebeln, Käse und Speck
1h
Rot gebeizter Lachs mit geschmortem Wintersalat und Orangen-Chutney
24 Std.
Massaman-Kürbis-Curry mit Hühnchen und Kokossuppe
1h 5min
Xiao Long Bao (chinesische Teigtaschen)
12h
Okonomiyaki
45 min
Bánh-mì-Sandwiches mit Schweinebauch
3h 30 min
Fruit-BBQ-Rub
5 Min
Rindersteaks mit Tomaten-Salsa und Pimientos
50min
Popcorn-Chicken-Nuggets mit Koriander-Dip
45 min