Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rindersteak
- 1300 g Wasser
- 10 g Zitronensaft
- 500 g Rinderhüftsteak
- 20 g Butter, kalt
- 1 Zweig Rosmarin
- 2 Zweige Thymian
Bitterballen und Fertigstellung
- 1 Zwiebel, halbiert
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft
- 50 g Butter, in Stücken
- 70 g Mehl
- 200 g Rinderfond
- 2 - 3 Spritzer Zitronensaft
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ¼ TL Muskat
- 50 g Gouda, in Stücken
- 1 Eigelb
- 3 Eier, verquirlt
- 200 g Paniermehl
- Öl zum Braten
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 282 kJ / 67 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 0.4 g
Alternatieve recepten
Chorizo-Patties
1 Std. 25 Min
Slow Cooking BBQ-Rippchen
4h
Bangkok-Hot-Dog
45 Min
Schoko-Chili-Eis mit Whiskey-Sirup
15 godz.
Königsberger Klopse vom Kalb
1 Std.
Polenta mit Trüffel und Ei
35 Min
Feijoada
16h
Korean BBQ Poutine
4 godz. 30 min
Sauce Rouille
25min
Truthahn mit Dörrobst-Semmelknödel-Füllung und Cranberry-Sauce
4 godz. 30 min
Café-de-Paris-Butter
4h 10min
Whiskey Sour
10 Min