Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rindersteak
- 1300 g Wasser
- 10 g Zitronensaft
- 500 g Rinderhüftsteak
- 20 g Butter, kalt
- 1 Zweig Rosmarin
- 2 Zweige Thymian
Bitterballen und Fertigstellung
- 1 Zwiebel, halbiert
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft
- 50 g Butter, in Stücken
- 70 g Mehl
- 200 g Rinderfond
- 2 - 3 Spritzer Zitronensaft
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ¼ TL Muskat
- 50 g Gouda, in Stücken
- 1 Eigelb
- 3 Eier, verquirlt
- 200 g Paniermehl
- Öl zum Braten
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 282 kJ / 67 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tirggel
48小时 45 分钟
Klassische Französische Zwiebelsuppe
1h
Geflügelpastete mit Pistazien und Portwein
24h
Salsa Verde
5 min
Grissini
1h 30min
Panzerotti alla Romana
55 min
Focaccia mit Sardellen
1h 45min
Frischkäsepralinen mit Beef Jerky und Peperoni
20 min
Mini-Pavlova mit Orangen
1 godz. 50 min
Chimichurri mit Chili - argentinische Steaksauce
3 Std.
Pulled Pork
6 godz. 15 min
Roastbeef-Aufschnitt mit Sauce Tartare
3 Std.