Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g d'échalote
- 1 gousse d'ail
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- 4 brins de thym frais, les feuilles seulement
- 60 g de vin blanc sec
- 1 c. à soupe de concentré de tomate
- 750 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 200 g de perles de blé, type fregola sarda
- du sel
- du poivre moulu
- 1000 g de coques fraîches, préalablement dégorgées et dessablées
- 200 g de petits pois frais, écossés
- 20 feuilles de persil frais, ciselées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1490 kJ / 354 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 13 g
Alternatieve recepten
Cabillaud en croûte d'herbes sur lit d'épinards, crème citron
45 Min
Pesto au basilic XXL
15 Min
Sauce armoricaine
1 Std.
Carpaccio de veau vitello tonnato
1 Std.
Légumes croquants, boulettes de chèvre
40 Min
Socca aux légumes d'été
55 Min
Risotto tout vert
40 Min
Cabillaud au beurre de raisin, betterave, avocat et girolles
1 Std.
Salade aux légumes de printemps
50 Min
Filet de saint-pierre, riz vénéré et jus truffé
50 Min
Gaspacho tomate-gambas
2 Std. 30 Min
Pâté de campagne au foie gras
48 godz.