Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g d'échalote
- 1 gousse d'ail
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- 4 brins de thym frais, les feuilles seulement
- 60 g de vin blanc sec
- 1 c. à soupe de concentré de tomate
- 750 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 200 g de perles de blé, type fregola sarda
- du sel
- du poivre moulu
- 1000 g de coques fraîches, préalablement dégorgées et dessablées
- 200 g de petits pois frais, écossés
- 20 feuilles de persil frais, ciselées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1490 kJ / 354 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 13 g
Alternatieve recepten
Papillote de raie aux olives, tomates et câpres
35min
Filet de bar, salsa artichaut et jus de palourdes
50min
Dorades farcies au pesto de coriandre
50min
Tartinade de lentilles
1h 15min
Boulettes de veau aux herbes
35min
Cabillaud confit à l'huile d'olive (Demi-finale Thermostars 2017 - Zone 2)
2h
Cabillaud en croûte de sel et petits pois (Demi-finale Thermostars 2017 - Zone 1)
1h 45min
Eclosion sur son lit de verdure (zone 7)
1h 30min
Cabillaud et fenouil aux graines de nigelle
55min
Carré d'agneau en croûte
55min
Menu bluffant - Foie gras truffé à la vapeur et chutney de mangue épicé
13 godz. 30 min
Couscous d'agneau et de légumes (bidawi)
1h 5min