Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de repollo en trozos de 3-4 cm
- 150 g de kale en tiras de 1-2 cm
- 40 g de calabacín
- 40 g de zanahoria en trozos de 2-3 cm
- 40 g de tallos de apio en trozos de 2-3 cm
- 40 g de puerro en rodajas de 1-2 cm
- 50 g de aceite de oliva
- 400 g de judías blancas cocidas (en conserva) lavadas y escurridas
- 2 tomates pelados en trozos
- 1 cubito de caldo de verduras
- 6 hojas de albahaca fresca
- 2 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 700 g de agua
- 4 rebanadas de pan de hogaza
- 1 diente de ajo
- 150 g de queso manchego curado rallado
- 4 chorritos de aceite de oliva virgen extra
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2362 kJ / 565 kcal
- Eiwitten
- 22.8 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 34.8 g
- Vezels
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Curry vegano de berenjenas
50 Min
Cuscús especiado de verduras
30 min
Hinojo con tomates y aceitunas
45 Min
Sopa de los hortelanos
30 min
Poke bol de tofu y verduras con salsa agridulce
1 Std. 50 Min
Bol vegetariano de tofu, verduras y soja
30 min
Hojas de repollo rellenas de mijo con salsa de setas
1 Std. 40 Min
Sopa armenia de repollo
50 Min
Sopa de coliflor y romanescu con calabaza
45 Min
Risotto de kale y espárragos
30 min
Sopa asiática de verduras con tofu
1 Std. 30 Min
Sopa de kale con crujiente de beicon
35 min