Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de repollo en trozos de 3-4 cm
- 150 g de kale en tiras de 1-2 cm
- 40 g de calabacín
- 40 g de zanahoria en trozos de 2-3 cm
- 40 g de tallos de apio en trozos de 2-3 cm
- 40 g de puerro en rodajas de 1-2 cm
- 50 g de aceite de oliva
- 400 g de judías blancas cocidas (en conserva) lavadas y escurridas
- 2 tomates pelados en trozos
- 1 cubito de caldo de verduras
- 6 hojas de albahaca fresca
- 2 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 700 g de agua
- 4 rebanadas de pan de hogaza
- 1 diente de ajo
- 150 g de queso manchego curado rallado
- 4 chorritos de aceite de oliva virgen extra
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2362 kJ / 565 kcal
- Eiwitten
- 22.8 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 34.8 g
- Vezels
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Imam bayildi (Berenjenas rellenas) - Turquía
1hod.
Sopa francesa de verduras (Soupe au pistou)
1hod.
Risotto de kale y espárragos
30 min
Lentejas con kale
30 min
Pastel de patata con kale
1h 40min
Chile vegetariano
1 godz. 5 min
Arroz caldoso con verduras y espinacas
45 min
Arroz verde
1hod.
Pilaf de lentejas y bulgur con calabaza
50 Min
Guiso de invierno
40 Min
Curry de garbanzos rogan josh - India
25min
Arroz con acelgas
40 Min