Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de apio en trozos 2-3 cm
- 80 g de zanahoria en trozos 2-3 cm
- 1 ramita de romero fresco, solo las hojas
- 120 g de cebolla en cuartos
- 40 g de aceite de oliva
- 250 g de lentejas cocidas (en conserva) aclaradas y escurridas
- 250 g de judías blancas cocidas (en conserva) aclaradas y escurridas
- 600 g de agua
- 20 g de tomate concentrado
- 1 pastilla de caldo de verduras
- ½ cucharadita de sal
- 3 pellizcos de pimienta molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1011.5 kJ / 241.8 kcal
- Eiwitten
- 10.3 g
- Koolhydraten
- 29.7 g
- Vetten
- 10.8 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 11.1 g
- Natrium
- 364 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de judías blancas y verduras
40min
Goulash de chorizo con verduras, garbanzos y pasta
30min
Sopa de verduras con lentejas y arroz
1h 50min
Judías blancas con espinacas al azafrán
25min
Sopa con tropezones versátil
50min
Sopa de garbanzos con espinacas
30min
Sopa de trigo y verduras
45min
Sopa de lentejas con batata y pasta
35min
Judías al horno con verduras
30min
Guiso de lentejas etíope (Misir wat)
35min
Crema de judías pintas y espinacas
30min
Guiso de verduras al azafrán
45min