Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de apio en trozos de 2-3 cm
- 120 g de zanahoria en trozos de 2-3 cm
- 1 guindilla roja sin semillas, en trozos
- 1 ramita de romero fresco solo las hojas
- 200 g de cebolla en cuartos
- 20 g de aceite de oliva
- ½ cucharadita de comino molido
- ½ cucharadita de semillas de cilantro molidas
- ¼ de cucharadita de sal
-
400
g de judías pintas cocidas (en conserva) aclaradas y escurridas
of 400 g de judías rojas cocidas (en conserva) aclaradas y escurridas - 6 - 8 rebanadas de pan para servir
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1186.9 kJ / 283.7 kcal
- Eiwitten
- 11.4 g
- Koolhydraten
- 35.2 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 10.2 g
- Natrium
- 730.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Judías pintas con verduras
35 min
Garbanzos con tomate, piquillos y atún
45 min
Curry de garbanzos y verduras
25 min
Filetes rusos de lentejas con vinagreta picante de hierbas
30 min
Judías blancas con espinacas al azafrán
25 min
Guiso de judías rojas con pollo y batata
45 min
Pastel crujiente de verduras y garbanzos
1 godz. 10 min
Gurullos con calabaza y pimiento
35 min
Sopa de lentejas con batata y pasta
35 min
Biryani de verduras - India
50 min
Sopa vegetariana con legumbres
40 min
Guiso de setas y tofu
30 min