Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
4
lomos de bacalao fresco (aprox. 600 g) salpimentados
of 4 lomos de merluza (aprox. 600 g) salpimentados - 500 g de tomate maduro
- 130 g de cebolla en trozos
- 3 dientes de ajo
- 30 g de aceite de oliva (y algo más para regar)
- 400 g de calabacín con piel en dados de 1.5 cm
- ½ cucharadita de chile seco desmenuzado
- ½ cucharadita de comino molido
- ½ cucharadita de semillas de cilantro molidas
- ½ cucharadita de alcaravea molida
- 4 ramitas de tomillo fresco
- 1 cucharadita rasa de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 28 - 32 aceitunas negras
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1121 kJ / 268 kcal
- Eiwitten
- 30.9 g
- Koolhydraten
- 9.5 g
- Vetten
- 11.9 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 711.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Imam bayildi (Berenjenas rellenas) - Turquía
1 godz.
Bacalao al estilo de Braga
30 min
Guiso especiado de tomates con huevos (Shakshuka) - Israel
50min
Tayín de pescado al estilo marroquí y cuscús con dátiles
1h 10min
Feijoada de pulpo (Portugal)
1h 30min
Bacalao mozárabe
50min
Curry vietnamita de pescado
45 min
Bacalao encebollado con judías verdes crujientes
40min
Tayín de dorada
1 godz.
Pollo al estilo marroquí con cuscús (Melilla)
30 min
Cuscús marroquí de pollo con limón y aceitunas
45 min
Bacalao Club Ranero
1 godz.