![Tayín de bacalao (Marruecos) Tayín de bacalao (Marruecos)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/17ecd74f-0108-4bec-887d-f13b305cccd3/Derivates/439352c3-e89c-4ac3-a520-4ae492d7825d.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
4
lomos de bacalao fresco (aprox. 600 g) salpimentados
of 4 lomos de merluza (aprox. 600 g) salpimentados - 500 g de tomate maduro
- 130 g de cebolla en trozos
- 3 dientes de ajo
- 30 g de aceite de oliva (y algo más para regar)
- 400 g de calabacín con piel en dados de 1.5 cm
- ½ cucharadita de chile seco desmenuzado
- ½ cucharadita de comino molido
- ½ cucharadita de semillas de cilantro molidas
- ½ cucharadita de alcaravea molida
- 4 ramitas de tomillo fresco
- 1 cucharadita rasa de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 28 - 32 aceitunas negras
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1121 kJ / 268 kcal
- Eiwitten
- 30.9 g
- Koolhydraten
- 9.5 g
- Vetten
- 11.9 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 711.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Imam bayildi (Berenjenas rellenas) - Turquía
1 Std.
Ensalada marroquí de berenjenas (zaalouk)
55 Min
Tayín de dorada
1 Std.
Bacalao mozárabe
50 Min
Curry vietnamita de pescado
45 Min
Cordero especiado con frutos secos (Cocción lenta)
2 Std. 10 Min
Panes indios rellenos de coliflor (Parathas de coliflor)
1h 5 min
Pescado blanco marinado con salsa chermoula y ensalada de cuscús
1 Std. 20 Min
Vindaloo de cordero - India
1 Std. 40 Min
Caballa con cuscús y aguacate
1 Std.
Pollo al estilo marroquí con cuscús (Melilla)
30 min
Curry de pollo ceilandés (Koththu roti) - Sri Lanka
1 Std. 20 Min