Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ guindilla roja (sin pedúnculo ni semillas)
- 2 chalotas
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- ½ cucharadita sal
- 1 pellizco de pimienta recién molida
- 200 g de kale troceado
- 200 g de broccolini (Bimi®) en dos trozos
- 50 g de almendras crudas sin piel
- 50 g de arándanos rojos deshidratados
- 10 g de zumo de limón
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1216 kJ / 291 kcal
- Eiwitten
- 7.2 g
- Koolhydraten
- 26.5 g
- Vetten
- 19.8 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 6.1 g
- Natrium
- 333.5 mg
Alternatieve recepten
Sarraceno con tomates cherry y albahaca (sin gluten)
35 Min
Hinojo con tomates y aceitunas
45 Min
Coles de Bruselas a la mostaza
20 Min
Puerros al vapor con salsa de cúrcuma
45 Min
Pastel de patata con kale
1hod. 40min
Ensalada de lombarda y pera
10 Min
Salteado de chipirones con kale
30 Min
Ensalada de remolacha, granada y pistacho
10 Min
Pilaf de mijo con remolacha y judías verdes
20 Min
Ensalada detox con kale
10 Min
Curry de batatas y brócoli
20 Min
Judías verdes crujientes con salsa de ajos caramelizados
20 Min