Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de apio nabo pelado y en trozos (3 cm)
- 200 g de cebolla en cuartos
- 120 g de apio en trozos (3 cm)
- 2 dientes de ajo
- 25 g de mantequilla
- 800 g de caldo de verduras
- 250 g de manzana tipo reineta, para cocinar (en cuartos, sin pepitas)
- 1 cucharadita de sal
- ½ cucharadita de pimienta molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 248.6 kJ / 59.5 kcal
- Eiwitten
- 1.3 g
- Koolhydraten
- 7.4 g
- Vetten
- 2.8 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema de zanahoria y apio con aceite de hierbas
45 min
Crema de cebolla roja
1 godz.
Crema de apio
40 min
Sopa de zanahoria, naranja y jengibre (La soupe des amoureux)
25 min
Crema de hinojo
30 min
Crema de apionabo y manzana con mejillón en escabeche
45 min
Sopa fría de manzana y puerro
2 godz. 40 min
Crema de cebolla con cerveza
1h 10min
Vichyssoise de apio
40 min
Sopa de endibia y manzana con brocheta de tofu
30 min
Gazpacho de zanahorias
10min
Crema de pepino y aguacate
5min