Compatibele versies
Crema de canónigos. Brócoli con salsa de aceitunas negras
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa de aceitunas negras
- 200 g de aceitunas negras sin hueso
- 40 g de perejil fresco (solo las hojas)
- 2 dientes de ajo
- 40 g de alcaparras escurridas
- 10 g de zumo de limón
- 70 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 pellizcos de sal
Crema de canónigos y brócoli al vapor
-
80
g de cebolla en trozos
of 80 g de chalota en trozos - 1 diente de ajo
- 20 g de mantequilla
- 600 g de brócoli en ramilletes (5 cm)
- 2 pellizcos de sal
- ½ cucharadita de pimienta negra molida
- 150 g de patatas en trozos (3 cm)
-
1
cucharadita de concentrado de caldo de verduras casero
of 1 pastilla de caldo de verduras (para 0,5 l.) - 600 g de agua
- 200 g de canónigos
- 80 g de nata
- 1 pellizco de azúcar
- ½ cucharadita de zumo de limón
- ¼ de cucharadita de salsa inglesa
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1192 kJ / 285 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema de espinacas y quesitos
30 min
Crema verde con brócoli, puerro y patata
30 min
Crema de brócoli
30 min
Crema de calabacín y anacardos crudivegana
20 min
Crema florentina (de espinacas)
45 min
Crema de acelgas y piñones
45 min
Crema crudívora de brócoli
1 godz. 10 min
Crema de zanahoria y apio con aceite de hierbas
45 min
Crema de verduras. Huevos en cocotte con espinacas
1h
Crema con espinacas
25 min
Crema de calabaza y coliflor al tomillo
45 min
Sopa de espinacas y patata con flan salado
45 min