Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g de pulpo cocido en lonchas de 2 mm
- 3 - 4 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 6 tiras de piel de limón (solo la parte amarilla)
- 4 tiras de piel de lima (solo la parte verde)
- 80 g de zumo de limón (aprox. el zumo de 1 limón)
- 100 g de zumo de lima (aprox. el zumo de 3 limas)
- 1 diente de ajo
- 1 trozo de jengibre fresco (2-3 cm)
- 1 ramillete de cilantro fresco
- 30 g de aceite de sésamo tostado
- 2 cebollas rojas en trozos
- 2 pimientos verdes italianos en trozos
- 150 g de maíz en conserva (1 lata pequeña escurrida)
- ½ - 1 cucharadita de tabasco verde
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 755 kJ / 180 kcal
- Eiwitten
- 20.8 g
- Koolhydraten
- 8.9 g
- Vetten
- 6.6 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmón marinado al jengibre con salsa de cítricos y wasabi
48 Std.
Ceviche de bacalao
20 min
Langostinos tikka masala (HESTAN CUE)
25 min
Tiradito de lubina nikkei
15min
Tiradito de lubina
15min
Tartar de atún, pepino y mayonesa de wasabi
30 min
Ceviche de corvina
2 godz. 40 min
Tartar thai de salmón
45 min
Steak tartare
30 min
Curry indio de rape
30 min
Ceviche de salmón
10 min
Tataki de atún
30 min