Ceviche de bacalao

Ceviche de bacalao

4.5 49 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 20min
4 raciones

Ingrediënten

  • 400 g de lomo de bacalao fresco sin piel ni espinas
  • 4 pellizcos de sal
  • 2 pellizcos de pimienta negra molida
  • 70 g zumo de limón
  • 80 g de zumo de lima
  • 20 g de cebolla roja
  • 1 - 2 dientes de ajo
  • 12 - 16 ramitas cilantro fresco (solo las hojas)
  • 1 - 2 pellizcos de chile seco desmenuzado
    ½ - 1 cucharadita de tabasco
  • 3 cubitos de hielo
  • 100 g de cebolla roja en cuartos
  • 100 g de pimiento rojo en trozos
  • 1 tomate en dados de 1,5 cm (aprox. 200 g)
  • 1 aguacate en dados de 1,5 cm (aprox. 250 g)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Natrium 474.7 mg
Eiwitten 20.6 g
Calorieën 859 kJ / 205 kcal
Vetten 10.1 g
Vezels 3.5 g
Verzadigd vet 2 g
Koolhydraten 7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...