Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de lomo de bacalao fresco sin piel ni espinas
- 4 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 70 g de zumo de limón
- 80 g de zumo de lima
- 20 g de cebolla roja
- 1 - 2 dientes de ajo
- 12 - 16 ramitas de cilantro fresco (solo las hojas)
-
1 - 2
pellizcos de chile seco desmenuzado
of ½ - 1 cucharadita de tabasco - 3 cubitos de hielo
- 100 g de cebolla roja en cuartos
- 100 g de pimiento rojo en trozos
- 1 tomate en dados de 1,5 cm (aprox. 200 g)
- 1 aguacate en dados de 1,5 cm (aprox. 250 g)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 859 kJ / 205 kcal
- Eiwitten
- 20.6 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 10.1 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 474.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmón marinado al jengibre con salsa de cítricos y wasabi
48 Std.
Ceviche de corvina
2 godz. 40 min
Ceviche chifa de mero
40 Min
Langostinos tikka masala (HESTAN CUE)
25 min
Tiradito de lubina nikkei
15min
Tartar de buey
10 min
Entraña de ternera con chimichurri (HESTAN CUE)
30 min
Ceviche de pulpo
10 min
Entraña con setas shiitake y tirabeques al teriyaki
1h
Ceviche de lubina y langostinos con maíz y batata
1h
Ceviche de salmón
10 min
Tartar thai de salmón
45 min