Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 75 g de aceite de oliva virgen extra
- 300 g de yogur griego
- 20 g de zumo de limón
- 80 g de zumo de naranja recién exprimido
- 1 - 2 cucharadas de miel
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 300 g de berros
- 800 g de lentejas cocidas (en conserva) lavadas y escurridas
- 2 pepinos (aprox. 270-300 g) pelados, sin semillas y en trozos
- 360 g de queso feta
- 150 g cebolla roja
- 150 g bulbo de hinojo
- 300 g de tomate en cuartos
- 80 g de aceitunas negras sin hueso en rodajas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1144 kJ / 273 kcal
- Eiwitten
- 11.9 g
- Koolhydraten
- 15.3 g
- Vetten
- 18.2 g
- Vezels
- 5.4 g
Alternatieve recepten
Ensalada de alubias blancas
5 min
Ensalada de cuscús y garbanzos con aguacate
30min
Ensalada especiada de garbanzos
25 min
Ensalada de lentejas con bacalao
10 min
Ensalada de garbanzos y espinacas con cilantro y lima
15min
Ensalada de cuscús y garbanzos al estilo marroquí
45min
Ensalada tabulé con atún en conserva
50min
Tabulé de lentejas
10 min
Ensalada de quinoa roja
45min
Ensalada de judías blancas con salmón ahumado
5 min
Ensalada de lentejas con brotes y aguacate
10 min
Ensalada de lentejas con mozzarella, alcachofa y tomate
5 godz.