Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
500
g de caldo de verduras
of 500 g de agua - 250 g de hojas de espinaca frescas
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 100 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 150 g de berenjena con piel en trozos
- 200 g de calabacín con piel en trozos
- 50 g de zanahoria en rodajas (optioneel)
-
100
g de ramilletes de brócoli
of 100 g de ramilletes de coliflor - 1 tomate maduro pelado y en trozos (aprox. 150 g)
- 100 - 150 g de agua (para alcanzar 800 g de líquido)
-
2
corazones de alcachofa frescos en cuartos
of 8 trozos de alcachofas congeladas en cuartos - 1 sobre de hebras de azafrán
- 300 g de arroz de grano redondo
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1186 kJ / 283 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 43.5 g
- Vetten
- 9.2 g
- Vezels
- 5.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto de espinacas y gambas
25min
Arroz con puerro, apio, espinacas y champiñones
30min
Risotto de quinoa con setas y champiñones
40min
Pasta con calabaza y kale
45min
Guiso de quinoa, calabaza y calabacín
30min
Ensalada pesto de berenjena salteada con arroz
1h
Carbonara vegetariana
15min
Arroz caldoso con verduras y espinacas
45min
Risotto de quinoa a la provenzal
30min
Tagliatelle con guisantes a la menta y jamón ibérico
2h 30min
Guiso de setas y tofu
30min
Risotto integral de espárragos y puerros
1h