Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 550 g de agua
- 1 patata pelada en octavos (aprox.150 g)
- 120 g de cebolla en trozos
- 5 - 10 g de jengibre fresco
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 200 g de garbanzos cocidos (en conserva) lavados y escurridos
- 1 cucharadita de comino en grano
- 1 cucharada de garam masala
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta de Cayena desmenuzada (optioneel)
- 4 cucharadas de cilantro fresco picado
- 4 - 5 láminas de masa filo o pasta brick
- 100 g de mantequilla derretida para pintar la pasta
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 346 kJ / 83 kcal
- Eiwitten
- 2.6 g
- Koolhydraten
- 10.1 g
- Vetten
- 3.55 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan naan con hummus (HESTAN CUE)
1h 40min
Samosas vegetarianas de boloñesa de lentejas y berenjena
1hod. 30min
Rollitos vietnamitas de gambas y cerdo (Nems) - Vietnam
45 min
Ensalada de cuscús y garbanzos al estilo marroquí
45 min
Quinoa wraps
1hod.
Curry verde thai vegetariano y arroz al horno con lemon grass
1 Std. 20 Min
Pan naan con coliflor especiada, crema de queso feta y tahini de matcha
1 Std. 20 Min
Falafel
1hod.
Falafel con salsa tahini en pan plano r'gaif
1 Std. 10 Min
Naan indio
1h 40min
Gözleme de berenjena, espinacas y feta
1 Std. 45 Min
Falafel de garbanzos
13h