Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de agua
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 100 g de batata en trozos
- 25 g de levadura prensada fresca
- 370 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 701 kJ / 168 kcal
- Eiwitten
- 5.31 g
- Koolhydraten
- 35.15 g
- Vetten
- 0.64 g
- Vezels
- 2.05 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Panecillos tiernos con queso cremoso
1h 45min
Muffins de maíz
45 min
Clafoutis de cítricos con semillas de amapola
35min
Panecillos de queso de cabra
2 godz.
Bollitos blancos de albahaca y parmesano
2hod. 50min
Pan de pascua judío (Matzá) - Israel
20min
Pan rápido a la plancha
25min
Panecillos con semillas de amapola
2h 40min
Pizza alsaciana de calabaza y gorgonzola (Flammkuchen)
1h 30min
Panecillos al vapor
2 Std. 10 Min
Panecillos de aceite
1h 25min
Panecillos calabaza
2 godz. 30 min