Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
- 200 g de frutos secos variados (anacardos, avellanas, almendras, etc.)
- 60 g de dátiles sin hueso
- 1 cucharada de cacao puro en polvo
- 40 g de aceite de coco
Capa de mango
- 3 hojas de gelatina
- 2 mangos maduros
- 1 cucharada de zumo de limón
- 100 g de queso mascarpone
-
8
fresas cortadas por la mitad a lo largo
of 16 - 32 frambuesas frescas cortadas por la mitad a lo largo - 1 - 2 cucharadas de virutas de chocolate
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 614 kJ / 147 kcal
- Eiwitten
- 2.6 g
- Koolhydraten
- 5.9 g
- Vetten
- 12.8 g
- Verzadigd vet
- 4.7 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 4.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Arroz con leche de coco y mango
40min
Mousse de nuez con dátiles y miel (Sin azúcar)
1 godz. 30 min
Trufas de avena y algarroba
15 min
Dip de nueces con crudités
5min
Postre de mango y coco con salsa de chocolate
3 godz. 20 min
Mousse de chocolate blanco y fresa para dos
2h 20min
Magdalenas de manzana y dátiles (sin azúcar)
1 godz.
Cannelés de chocolate
26hod.
Cheesecake de frambuesas vegano
4h 30min
Mousse de turrón con galleta crujiente de cereales y chocolate
1h 20min
Panna cotta de arándanos
6h 20min
Lanzón de San Jorge (Aragón)
3h 40 min