Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Relleno
-
250
g de queso provolone en trozos
of 250 g de mozzarella de barra en trozos - 400 g de tomates maduros en trozos
- 50 g de aceitunas negras sin hueso
- 10 g de alcaparras
- 5 ramitas de albahaca fresca (solo las hojas)
- 8 filetes de anchoa en aceite, escurridos (reserve el aceite para la masa)
Masa
- 50 g de agua
- 20 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita de azúcar
- 250 g de harina integral
- 100 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
- 1 cucharadita de orégano seco
- ½ cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1031 kJ / 246 kcal
- Eiwitten
- 9.21 g
- Koolhydraten
- 41.6 g
- Vetten
- 4.83 g
- Vezels
- 5.64 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Arroz estilo pizza
50 min
Albóndigas de pavo y maíz en caldo de tomate
40 min
Carbonara vegetariana
15 min
Crêpes de zanahoria con salsa de tomate
1h
Burger de pavo con verduras encurtidas
40 min
Perritos de pollo con jamón y queso
2 godz. 10 min
Pan rápido sin horno para bocadillos
1h
Empanada integral de brócoli, kale y queso
1sa 15 dk
Pizza integral con tomates cherry, rúcula y mozarella fresca
40 min
Pizza integral con berenjena asada picante
50 min
Pizza integral de pollo al ajillo y verduras
40 min
Pizza con borde relleno de queso
1h