Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Relleno
-
250
g de queso provolone en trozos
of 250 g de mozzarella de barra en trozos - 400 g de tomates maduros en trozos
- 50 g de aceitunas negras sin hueso
- 10 g de alcaparras
- 5 ramitas de albahaca fresca (solo las hojas)
- 8 filetes de anchoa en aceite, escurridos (reserve el aceite para la masa)
Masa
- 50 g de agua
- 20 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita de azúcar
- 250 g de harina integral
- 100 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
- 1 cucharadita de orégano seco
- ½ cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1031 kJ / 246 kcal
- Eiwitten
- 9.21 g
- Koolhydraten
- 41.6 g
- Vetten
- 4.83 g
- Vezels
- 5.64 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Frittata Caprese
30min
Panecillos integrales de cúrcuma con paté de shiitake, salmón ahumado y aguacate
2 Std. 50 Min
Arroz con gratinado de frutos secos
1h
Crackers integrales con crema de aguacate
1h 40min
Crujientes de pollo almendrado con salsa ranchera
30min
Pizza wraps
1h
Patatas "de luxe"
30min
Empanadillas de hojaldre vegetarianas
1h
Pizza integral con berenjena asada picante
50min
Pizza integral con tomates cherry, rúcula y mozarella fresca
40min
Pizza integral de pollo al ajillo y verduras
40min
Pizza con borde relleno de queso
1h