Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 300 g de leche
- 30 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 2 huevos
- 200 g de harina de trigo sarraceno casera o certificada sin gluten
- 50 g de fécula de maíz certificada sin gluten
- 1 sobre de levadura de panadería deshidratada (consultar lista FACE)
- 1 cucharadita de sal
- aceite para engrasar (o en spray)
Cobertura
- 200 g de calabacín
- 50 g de cebolla
- 100 g de pimiento rojo cortado en dados
- 1 pellizco de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 10 g de aceite de oliva
- 200 g de queso de cabra fresco
- 50 g de rúcula
- 16 tomates cherry (rojos y amarillos)
- 8 ramitas de cebollino fresco picado
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1496 kJ / 357 kcal
- Eiwitten
- 13.53 g
- Koolhydraten
- 35.29 g
- Vetten
- 18.08 g
- Vezels
- 2.68 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
8h
Galettes dulces de trigo sarraceno (sin gluten)
35 min
Bagels sin gluten
1 godz. 50 min
Crêpes de sarraceno con salmón y salsa de puerro (sin gluten)
1h 35min
Tarta de zanahoria sin gluten (carrot cake)
2h
Pan exprés sin gluten
1 godz.
Pizza tropical sin gluten
1 godz.
Crêpes de trigo sarraceno con chía y leche de almendras (Galette bretonne)
30 min
Crêpes sin gluten
45 Min
Gofres sin gluten
50min
Pizza con masa de harina de arroz (sin gluten)
1h 20min
Tortitas sin gluten
40 min