Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 300 g de leche
- 30 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 2 huevos
- 200 g de harina de trigo sarraceno casera o certificada sin gluten
- 50 g de fécula de maíz certificada sin gluten
- 1 sobre de levadura de panadería deshidratada (consultar lista FACE)
- 1 cucharadita de sal
- aceite para engrasar (o en spray)
Cobertura
- 200 g de calabacín
- 50 g de cebolla
- 100 g de pimiento rojo cortado en dados
- 1 pellizco de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 10 g de aceite de oliva
- 200 g de queso de cabra fresco
- 50 g de rúcula
- 16 tomates cherry (rojos y amarillos)
- 8 ramitas de cebollino fresco picado
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1496 kJ / 357 kcal
- Eiwitten
- 13.53 g
- Koolhydraten
- 35.29 g
- Vetten
- 18.08 g
- Vezels
- 2.68 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza tropical sin gluten
1h
Piadinas sin gluten
45 min
Pizza de gorgonzola, jamón y patata (sin gluten)
2h 50 min
Crêpes de sarraceno con salmón y salsa de puerro (sin gluten)
1h 35 min
Focaccia rústica sin gluten
2h 40min
Pan árabe sin gluten
1h 30min
Pizza con masa de harina de arroz (sin gluten)
1 godz. 20 min
Gofres sin gluten
50 Min
Crêpes sin gluten
45 min
Crêpes de trigo sarraceno con chía y leche de almendras (Galette bretonne)
30 min
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2h 50 min
Tortitas sin gluten
40min