Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 300 g de leche
- 30 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 2 huevos
- 200 g de harina de trigo sarraceno casera o certificada sin gluten
- 50 g de fécula de maíz certificada sin gluten
- 1 sobre de levadura de panadería deshidratada (consultar lista FACE)
- 1 cucharadita de sal
- aceite para engrasar (o en spray)
Cobertura
- 200 g de calabacín
- 50 g de cebolla
- 100 g de pimiento rojo cortado en dados
- 1 pellizco de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 10 g de aceite de oliva
- 200 g de queso de cabra fresco
- 50 g de rúcula
- 16 tomates cherry (rojos y amarillos)
- 8 ramitas de cebollino fresco picado
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1496 kJ / 357 kcal
- Eiwitten
- 13.53 g
- Koolhydraten
- 35.29 g
- Vetten
- 18.08 g
- Vezels
- 2.68 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan de maíz para palomitas (sin gluten)
2h
Galletas de mantequilla (sin gluten)
1 godz. 30 min
Cookies de cacahuete y plátano (sin gluten)
1 godz. 45 min
Pan de soja verde, maíz y garbanzos (sin gluten)
3h
Pan de huevo (sin gluten)
1h 40min
Minicakes de yogur (sin gluten)
40 min
Gofres sin gluten
50 min
Pizza sin gluten en sartén
30 min
Crêpes de trigo sarraceno con chía y leche de almendras (Galette bretonne)
30 min
Crêpes sin gluten
45 min
Pan de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
8 godz.
Tortitas sin gluten
40 min