Compatibele versies
Berenjenas rellenas y salsa de yogur con azafrán - Irán
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Berenjenas asadas
- 3 berenjenas
- 3 - 5 pellizcos de sal
- 80 g de aceite de oliva
- 100 g de bulgur
- 250 g de agua
- 50 g de cebolleta en trozos
- 100 g de pimiento rojo en trozos
Salsa de yogur y azafrán
- 15 - 30 g de zumo de limón
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 1 diente de ajo
- 180 g yogur griego
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 50 g de granos de granada
- 30 g de piñones tostados
- hojas de albahaca fresca
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1469 kJ / 351 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 18.9 g
- Vetten
- 28.6 g
- Vezels
- 5.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pimientos de piquillo rellenos de seitán con salsa de calabacín
35 Min
Curry vegano con tofu
30 Min
Tarta de zanahoria vegana
4 Std.
Imam bayildi (Berenjenas rellenas) - Turquía
1 Std.
Ensalada de fideos soba - Japón
45min
Guiso de setas y tofu
30 Min
Arroz con azafrán y brocheta kebab (Chelow kabab) - Irán
1 Std. 45 Min
Calamares en salsa de jengibre y soja con arroz - China
40min
Baek kimchi (Kimchi con fruta o blanco)
54 Std.
Ensalada de algas y setas
40min
Entraña con setas shiitake y tirabeques al teriyaki
1 Std.
Algas wakame en tempura - Japón
30 Min