Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de repollo (limpio y sin tronco) en trozos regulares de aprox. 5 cm
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 dientes de ajo
- 150 g de cebolla en cuartos
- 2 bulbos de hinojo cortados en trozos
- 200 g de arroz bomba
- 100 g de vino blanco
- 800 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 15 g de zumo de limón
- ½ cucharadita de cúrcuma molida
- ¼ de cucharadita de semillas de hinojo
- ½ cucharadita de salvia seca desmenuzada
- 1 pimienta de Cayena seca entera
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1582 kJ / 378 kcal
- Eiwitten
- 4.91 g
- Koolhydraten
- 43.3 g
- Vetten
- 20.56 g
- Vezels
- 3.23 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Habas de soja y arroz con tomate al curry
3h
Crema de calabacín y anacardos crudivegana
20 min
Judía blanca de ayuno
9h 15min
Lentejas con setas y morcilla
3h
Guiso de lentejas y alubias con verduras
45min
Ensalada de trigo sarraceno con pimientos
45min
Goulash de soja con dumplings
1h 25min
Pilaf de mijo con remolacha y judías verdes
20 min
Espárragos, arroz al parmesano y sabayón de limón
1h
Ensalada de trigo sarraceno con pollo
40min
Lentejas verdinas estofadas con verduras a la cúrcuma
8 Std. 40 Min
Sopa de kale con crujiente de beicon
35 Min