Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g de lombarda (en trozos de aprox. 5 cm)
- 1 pera con piel (sin pepitas), en cuartos
- 10 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 20 g de zumo de limón
- 10 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 278.2 kJ / 66.6 kcal
- Eiwitten
- 1.4 g
- Koolhydraten
- 8.5 g
- Vetten
- 2.9 g
- Vezels
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lombarda salteada con ajo y jamón
25 Min
Repollo con pimientos, champiñones y pipas
30min
Guarnición de lombarda
30min
Ensalada de lombarda, manzana y zanahorias con pasas
5 Min
Repollo salteado
25 Min
Repollo con calabacín, pimiento y jamón
45min
Ensalada de rabanitos y repollo
5 Min
Salteado de repollo y calabaza
15 Min
Coleslaw con salsa de rabanitos
5 Min
Ensalada de lombarda, quinoa y salchichas vegetarianas
35min
Ensalada nórdica de repollo y manzana con salmón ahumado
10 Min
Cuscús de coliflor y verduras crudivegano
20 Min